Nieuws

Uitzonderlijk gesloten

Beste klanten,

Op maandag 24 en 31 december is uw kantoor uitzonderlijk gesloten vanaf 12 uur. Op 25 - 26 december en 1 januari is uw kantoor gesloten. De selfbank blijft beschikbaar.

Alduva - Bank - Verzekeringen - Uitzonderlijk gesloten - openingsuren - feestdagen - kerstmis - nieuwjaar - Koolskamp - Ardooie

Bent u 70 jaar? Dan kan u bij ons uw verzekering afsluiten!

Oudere bestuurders die een autoverzekering willen afsluiten, krijgen door hun leeftijd vaak het deksel op de neus. Aan die leeftijdsdiscriminatie wil Unia een einde maken. “Iemands ­leeftijd is geen bepalende factor voor zijn rijvaardigheid”, zegt het gelijkekansencentrum.

Alduva - Bank - Verzekeringen - Koolskamp - autolening - verzekering auto - Optimco - Allianz - Baloise - ouderen

Zo zien de nieuwe briefjes van 100 en 200 euro eruit

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft de nieuwe, in omvang kleinere, biljetten van 100 en 200 euro gepresenteerd. De vernieuwde groene en goudgele briefjes zijn voorzien van een speciaal smaragdgroen cijfer en een hologram met kleine €-tekens en het portret van de mythologische figuur Europa.

Alduva - Bank - Verzekeringen - Crelan - Alliet - Duyck - Van Roose - Briefjes - Nieuwe briefjes - 100 EUR - 200 EUR

Het nieuwe erfrecht komt eraan: zo stelt u uw testament op punt

Op 1 september gaat het nieuwe erfrecht van kracht. Hebt u al een testament? Dan is nu het ideale moment om dat nog eens onder de loep te nemen. De nieuwe regels geven een grotere vrijheid om uw geld na te laten aan wie u wil.

Alduva - Bank - Verzekeringen - Crelan - Erfenis - Erfrecht - Wijziging - testament - notaris - nalatenschap - overlijden - Koolskamp - Herwig Alliet - aangifte